Why are we losing time


Hade en jävligt rolig men också väldigt skum kväll i onsdags, älskar Åre men man hamnar då alltid på konstiga ställen. Tur bästa grabbarna fanns där och hjälpte oss komma hem haha! Kändes lite som en klass reunion när vi alla förfestade tillsammans, jättekul! 

När jag kom hem på kvällen igår dök Elin upp och vi somnade supertidigt för man var lagomt trött.. Nu jobbar jag, sen ska jag på nått musikgrejs sen sova tidigt för jobb imorn också. 

Åååreeeee


Helt fantastisk dag i Åre. Åkte upp igårkväll med Alex och troia till min stuga. Nio imorse mötte jag upp grabbarna för en heldag i backen och fyfan vad härligt det varit. Lite kallt men hade rånarluvan hehe. 

Nu chillar vi bara i stugan och sen blir det utgång! Riktigt längesen jag var ut här i Åre så det ska bli kuuul. Skönt att göra något när man är ledig. 

This is what i'm made of

Söndagen spenderades med Alexandra, massa chips, hemmagjorda hamburgare  och pretty little liars. Hur nice som helst! På kvällen hämtade jag upp Isak och åkte hem till Brunflo för en myskväll tillsammans. 

Vi båda var lediga idag så vi gjorde våffelfrukost, kollade film, lagade lunch och ja jag vet inte bara tagit det lugnt. Sedan åkte vi till stan, hälsade på hos Sara, var hos Simme och slutligen har jag landat hos Elin! Skönt att va ledig ett par dagar nu :-)

What a girl wants


Har spenderat dagen med mannen och även Daisy och Elton fick vara med oss några timmar. Vi hängde i Brunflo först sen middag hos Isak. Och nu på kvällskvisten hänger jag hos Elin med tjejerna. Skönt med helg och ledighet. 

Why are we losing control?

Hade bästa jobbsällskapet igår, Isak kom in runt ett och hjälpte mig få iördning allting i tid. Sedan satt vi här till klockan halv nio, kollade på film, fikade, hade jättetrevligt. Inte så pjåkigt jobb ändå!

När jag droppat han hemma mötte jag upp Elin och Elin för en sen middag på donken hehe. Sen blev det en riktig chillkväll, vi la oss innan elva en fredag liksom. Nu är jag återigen på jobbet, men nästa vecka blir de lugnt så de är väl lika bra att kämpa denna vecka ut.

Who are you?


Igår slutade jag vid sex, vandrade upp till Isak och blev bjuden på middag. Resten av kvällen slappade vi bara, men när vi skulle sova fick jag extrema magsmärtor. Aldrig haft så ont förut, kunde inte röra mig, har grinat, frusit, svettats osv, ingen bra natt. Världens bästa har dock legat och kramat mig och klappat min mage så det gjorde ju saken lite bättre.

Kändes aningen bättre idag men inte fullt ut, är på jobbet iaf, till åtta ikväll... Men klockan ett kommer Isak in och hjälper mig på jobbet. Är kaos här så han får va här med mig tills jag slutar! Sen ska jag hem till kusin Elin och hänga med henne! :-)

Boom boom Pow

Har precis stått och lagat mat i två timmar... Vem är jag haha? Det har aldrig hänt förr men nu är det för att jag ska ha mat och fika tors-fre då jag jobbar 12 timmarspass. Känner mig som en hemmafru hehe. Nu inväntar jag Elin iaf för lite häng, men vi ska sova i tid för sju börjar jag imorgon. 

Måste boka resa snart innan jag avlider..

Dumt att vara tjej ibland

Igår jobbade jag till fem, sen hem till brulle och spenderade kvällen med Irma och Elin. Hur skönt som helst att sova ut idag förutom att jag vaknade med världens värsta mensvärk. Åkte hem till Isak och har legat under en filt med glass typ hela dagen men det går aldrig över. 

Fick i mig lite middag ändå innan Alex kom och hämtade mig, så nu ligger jag i hennes soffa istället under en filt och tycker synd om mig själv. Glassen glömde jag dessutom hos Isak.. Hoppas bara det går över tills imorgon då jag jobbar igen.


everything that kills me makes me feel alive

Nu sätter helvetesveckan igång, idag jobbar jag 7-17 och har räknat ut att jag är uppskriven på nästan 60 timmar denna vecka så denna vecka har jag inget liv. Fick ett bra avslut på veckan iallafall, söndagar har gått och blivit något av en favoritdag för mig. Tror det är för att det är den enda "helgdagen" jag har, då jag oftast jobbar lördagar också. Jag och Isak åt god middag hemma hos mig, plankstek.
 
Sedan på kvällskvisten åkte vi tillbaka till stan, kollade lite film och sov sedan. Har verkligen sovit hur bra som helst inatt, vaknade till och med tio minuter innan klockan ringde, inte för att jag klev upp tidigare för det hehe. Trots min mördarvecka är jag ledig imorgon och jag längtar redan till sovmorgonen. Puss och kram.

I'm going back home


Igår lagade jag Elin och Alex hemmagjorda hamburgare, det var kanske det godaste jag ätit på länge. Blir typ hungrig av att tänka på det. Sen blev det några glas vin och en kväll på jazzköket där Isak och hans band spelade.

Det var rätt mycket folk och väldigt trevligt. När de spelat klart och klockan var ett ungefär gick jag och Elin hem för att käka chips och kolla serier. Bra jävla kväll haha. Nu ska jag hämta upp Isak och åka hem till Brunflo. Skönt med söndagar! 

The sun goes down


Tyckte att jag hann med väldigt mycket igår men ändå inte tillräckligt. Efter jobbet stack jag ut på en mysig ridtur med Elin. Kvällen blev en utgång med Julia, vi hade en rolig förfest vilket de typ alltid är. Slutligen hamnade jag på Cuprum med Isak och kompani.

Har inte varit där sen förra vintern så det var ju.... Kul? Nja inte så värst. Vi gick hem och sov och kl åtta ringer min klocka för att jag ska gå på jobbet, det kändes också jääääätteeeekul. Sen gick jag ner i hundra minusgrader och jag fryser fortfarande. Så. Nu. Färdigklagat. Hejdå.

well, this is embarrassing

Fick sluta lite tidigare igår vilket resulterade att jag hann ner på stan och träffa min vän David, som jag senast såg i slutet av sommaren typ. Sedan efter lite pretty little liars häng och en god middag med Alex hämtade Isak upp mig. Vi gjorde inget särskilt igår, tog det bara lugnt, kollade på en film och la oss i hyfsad tid.
 
Men har haft en riktigt skum natt, jag tror faktiskt helt ärligt att vi båda vaknat varje halvtimme, åtminstone varje timme, och pratat lite sen somnat om osv. Ändå har jag sovit så himla gott och känner mig helt utvilad. Eller ja, det tog ju emot något extremt att lämna sängen men det är smällar man får ta när jobbet kallar (lol). Mycket text nu och lite info, idag kommer jag nog inte få sluta tidigare. Ska hinna med en ridtur med Elin efter jobbet och sedan åka till Julia.

Make it our own


Är rätt så lagomt uttråkad på jobbet. Håller på matar mig igenom "the originals" nu då jag kollat ikapp alla bra serier som finns tror jag.. Vill bara att jag ska sluta rätt tidigt, då ska jag på gymmet med mannen min. Behöver lite motivation för att komma någonstans och att inte behöva träna själv är en början. 

You want to go to the seaside?

Slutade rätt tidigt på jobbet igår så gick hem till Isak och var med han. Några timmar senare när det var hans tur att jobba åkte jag hem till brulle och hade världens tråkigaste kväll typ. Underhöll mig själv med att ta fruktansvärda bilder i badkaret och skicka till Elin.

Somnade i tid iallafall vilket känns jäkligt bra idag då det återigen är jobb, som varje dag framöver typ. Nästa vecka jobbar jag dessutom tre tolvtimmarspass och två eller tre vanliga dagar, allvarligt?! 


#loveyou


Like nobody is watching

Har haft en bra helg med mina fina vänner och min fina pojkvän. Trots att jag jobbat fredag-lördag så har jag hunnit med massor tycker jag. På senaste har jag och Isak fått för lite ensamtid med varandra, så var ju lagomt nöjd att vi båda var lediga idag så vi kunde ha en riktig kväll, morgon, dag, kväll igen tillsammans. Annars är de lägga sig tidigt och upp för att jobba typ.

Vi åt en god middag med hans föräldrar och syster innan jag åkte till Elin och Tobbe för ännu lite mer mat och tårta för att Tobbe fyller år! Inte helt fel hehe. 

Skönt att vi är lika fula!

Fix up, look sharp

Spenderade en "sista" kväll med Clara igår, nu innan hon lämnar mig för en månad utomlands den jäveln. Och idag drog verkligheten igång igen, jobb. Det är fredag men eftersom jag även jobbar imorgon känns det långt från helg. 

Nyårslöften känns åt helvete men lite mål har jag nog satt upp, för det första att ta tag i träningen och komma i form igen. Mitt liv kan inte stå såhär stilla mer, måste göra nån nytta.. Men det är massa saker som nu bör göras!

I love you

2013 var ett år med mycket ups and downs. Det har hänt mycket roliga saker men även mycket tråkiga. Känner att det känns skönt att börja på ett nytt år nu och se vad det har att erbjuda. Som alltid börjar jag med min ångest för framtiden, tiden går men livet står stilla, lite så känns det just nu. Och jag har inte den blekaste vad man ska göra heller. 

Men ska inte glömma allt det bra och fina 2013 haft. Som att jag av en ren slump egentligen träffade min fina pojke. Och att jag nu fått haft honom i över sju månader, tiden går så fruktansvärt snabbt. Så istället för att gnälla för framtiden stannar jag upp och glädjs av det jag har just nu. 

Min glädje 

Gott nytt år!!


Haft ett himla bra nyårsfirande. Åkte upp ett gäng till Isaks stuga och kvällen var fylld av massa god mat, dricka, roliga lekar osv. Åker man med bra människor är det svårt att ha tråkigt. Inte förrän 5-6 kom vi i säng, så det blev ett långt firande.

Idag har vi alla legat framför tvn och slappat typ. Till sist var det dags att återvända till Östersund. Nu har vi precis tryckt en pizza var och kollar på sagan om ringen. 

RSS 2.0