I dont Ever wanna feel

 



I got the power

 
 



Swore I'd never fall in love again but I fell hard

 
 
Resan till spanien är bokad, åker om 12 dagar. Nu börjar mina ögon hänga efter en lång dag, Seadra har lagt sig tillrätta under sängen och jag bäddar ner mig framför några avsnitt av Prison Break!!!! Imorgon blir det långdag med dubbelpass och sedan en utgång kanske ja jo visst hehe hejdå.

Baby you light up My world like nobody Else




älsklingar




It's a new art form showing people how little we care, We're so happy, even when we're smilin' out of fear

 
 
 

Take a chance, risk it all

 




life's too short to care about that

 

en av de finare dagarna

 

If the lights are all out

 
 



What does the fox say?

Bilbingo med dessa fulingar!

 


You took my pain away

 


Center of the universe

Bilder beskriver mer än tusen ord?


live my life as its ment to be

Är så överväldigad och glad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Stod framför spegeln i mitt rum och borstade håret när det plingade på dörren nere. Tänkte inte mer på det och det enda jag hörde var hundarna som skällde som galningar.. Sedan hör jag någon komma uppför trappan så jag sneglar mot min dörr och när Maja Härnqvists ansikte dyker upp i dörröppningen står jag bara och glor som en idiot. Jag kunde verkligen inte koppla att en av mina bästa vänner sedan vi var 10 år, men som bor i Ulricehamn/Göteborg, STÅR I MITT RUM.
 
Jag grät och kramades och grät lite mer och skrattade. Det var längesen jag blev såhär glad. Vilken överraskning. Hon skulle hit med Agnes och sälja lite studentmössor på Wargen imorgon för ABC, så alla 95or ser till att vara snälla med dessa fina tjejor! Åååh vad glad jag är hehe, vi har planerat in middag och häng imorgon när dom är klara på skolan iallafall. Nu ska jag gå och möta Isak, höres!!
 
 
 

you heard my voice

 
 

RSS 2.0