This is Worth fighting for


Hahah, Simme skickade lite balbilder häromdagen från 2012 när vi gick på balen tillsammans. Jag trodde mina balbilder var värst men tydligen var jag inte så snygg på hans bal heller. Men dubbelhakan bör jag nästan få pris för!

I feel good


Jobbade hela dagen igår, tränade, hem åt middag och sen ut och gå långpromenad med Anna. Jäklar vad bra jag mår. Ska iväg och träna lite ben och rumpa idag när jag slutar, sen hänga med mannen. Det får ju inte glömmas bort.

It's a shot in the dark but I'll make it


Stort grattis till grabbarna som gick vidare till final igår! Nu är det nu vecka, nya tag. Jobbar varje dag nu tills jag åker till Paris nästa onsdag. Men det kan jag nog ta när man har en sån bra "morot". 

Ikväll blir det god middag, powerwalk och simning!

These are the things, the things we lost


Blev en helhelg med gubben min, ganska sådär awesome efter en jobbig arbetsvecka. Vi har ätit goda middagar, kollat filmer, promenerat och bara myst. Mindre glad var jag imorse (min enda sovmorgon) då Isak väcker mig 7.30, tack för den.

Han har precis åkt och jag ska ut på en powerwalk med Anna, sedan ikväll kika på Isaks band när dom spelar. Så himla supportisk. Imorn är jag LEDIG!!!! 

Beyond borders


Om prick 6 veckor sitter jag på denna terass och blickar ut över havet, njuter av värmen och mår gott med min kärlek och fina vänner. Om två veckor är jag i Paris. Just nu vore det förjävla dumt att klaga hehe. Vilken fantastisk vår som väntar mig. 

Your love is keeping me strong


Helgen är över och nu väntas 6 dagar fulla med jobb.. Men vilket fantastiskt väder det var idag, jag och Isak satte oss på baksidan och solade, och det var VARMT på riktigt alltså.

Skönt att jag har saker planerade, ca 2 veckor sen åker jag till Paris, i början på maj Spanien och sen är ju sommaren nästan här. Glad tjej.

Paris, i love you

Trots allt blev detta bästa tisdagen på länge, lunch och mys med pojkvännen, en helkväll med min saknade Alexandra och en resa bokad till Paris om tre veckor. Jag. Är. Glad.

Bild från Paris i februari förra året

Älska söndagar

Söndagar är och förblir bästa dagen på veckan. Denna söndag blev det partaj med bästa killarna och Elin såklart! Hade hur roligt som helst. Ikväll bär det hem till Östersund för imorgon jobbar jag..


Everywhere i go


Igår åkte vi hem till Jesper igen och lagade världens godaste hemmagjorda pizza med han, Irma och Fredrik. Senare blev det förfest och slutligen krogen. 

Ingen skidåkning idag utan bara riktigt chillade framför tvn idag i stugan. Ikväll ska vi ut igen. Börjar få lite hemlängtan, eller mer Isaklängtan kanske.. Men men, åker väl hem imorgonkväll!

Youre so Vain

Skiddagen igår bjöd på spöregn, men lika glada för det var vi, eller ja inte riktigt kanske. På kvällen mötte vi upp bästa Blom och åt på broken, sedan blev det filmkväll i hans "nya" lägenhet. 

Nu ska vi kämpa oss ut igen i stormen! Heja!


Bananer i pyjamas


Kan ju säga att det börjar kännas i kroppen att man är otränad och ovan att åka skidor. Satan vilken träningsverk jag har i hela kroppen efter ett par dagars åkning, och fler väntas.

Väldigt skönt att hänga häruppe ändå måste jag säga. Har haft Sara häruppe en natt och idag anslöt Elin till truppen, för att inte nämna att jag hunnit hänga en del med grabbarna från klassen! Väldigt fint! Imorgon blir det backen igen och kanske lite bad på holiday. Och ja, jag har tagit ledigt från jobb och låtsas att jag har sportlov. Godnatt!

Åre


Fin födelsedag

Delade födelsedagen uppe i Åre med min fina pojkvän, familj och vänner. Fick ett superfint silverhalsband av Isak bland annat! Det blev dock en ganska tidig kväll för oss två, men desto bättre då vi vaknade pigga idag klockan halv nio.

Åkte skidor hela dagen och vädret har varit helt fantastiskt, tror till och med jag fått lite färg i ansiktet. Efter födelsedagsmiddag nr 2 ikväll så lämnade mitt hjärta mig, stackars mig (mer stackars han som måste jobba kanske). Och nu kollar jag och Minja på Mio min Mio hehe.


Celebration

Eftersom jag fyller år imorgon och då befinner mig i Åre, hade jag lite firande hemma hos mig igårkväll men mina fina fina vänner. Det var superroligt och jag har fått alldeles för mycket alkohol, hehe... Vid elva åkte vi till Oscars och runt ett traskade jag och Isak hem.

Nu är jag hemma i Brunflo igen för en myskväll med mamsen. Imorgon bär det av till Åre med mannen och firande nr 2. Väldigt glad snart-21-åring!


RSS 2.0