Where the fun, it got no end


Igår efter jobbet kom min tokiga pojkvän hit och gjorde min kväll superbra. Ja även morgon också, min enda sovmorgon fick jag vakna upp på bästa sätt, hinna med en riktig frukost och en mysig morgon innan det var dags för mig att åka. 

Idag hade jag stängning vilket gick smidigt som alltid, imorgon ska jag ha min första öppning, börjar kl 6.00, känns ju inte riktigt lika bra...

Slå mig hårt i ansiktet

Tog mitt pick och pack och for till hammerdal igår, troligtvis första gången jag någonsin satt min fot där. Men jag hade en jäkla kväll med systrarna Blomberg. Vi var överallt och ingenstans, stod och skrek till Nordman trots att jag inte kan en enda låt hehe... Och Isaks band spelade i puben hela kvällen så det missade vi såklart inte heller!

Nu är det verkligen hemma-tv-chips-kväll, för imorgon börjar jobbet igen. Startar veckan med tre heldagar på Ångsta skola! :-)


Bitter sweet symphony

Att jobba med barn är som att jobba på zoo, oftast är det väldigt mysigt och roligt men ibland är det totalt kaos, haha. Nåja har klarat av denna veckas pass på skolan galant, nu väntar bara nästa vecka. 
 

Back home


Nu är vi hemma från två underbara veckor i Spanien. Jag kan omöjligt berätta allting men vi har haft hur roligt som helst och har gjort allt från att ha festat på sjuka utomhusklubbar, åkt fritt fall på nöjesfält till att solat och badat varje dag. 

Vi var inte hemma förrän 12 igårkväll så jag slocknade hos Isak direkt. Idag har vi haft en mysig "hemmadag" tillsammans, det var ganska skönt efter två veckors ståhej.

Marmarela

Tiden börjar gå mot sitt slut vilket känns förjävligt, är inte riktigt redo att komma hem ännu. Nåja, igår blev nog sjukaste kvällen. Vi hamnade i ett område i alicantes hamn där de hade de sjukaste "klubbarna" någonsin, vi var som på en svinstor utomhusklubb men tusentals människor, barer, DJs, dansgolv med mera. Super fett var det! Så ikväll ska vi dit igen! :-)


Dag 9


RSS 2.0