That's My man

Mysdag igår, sov ut sedan gick vi ut i solen och spelade basket med Filip, hämtade min bil och slutligen kikade vi på minjas fotbollsmatch i det härliga vädret.

På kvällen blev ett häng med Anna! Och nu ska jag iväg på jöbbet.


Aint no reason

Middag och utgång med fina Sara igår, superkul. Träffade massa härliga människor och somnade sedan hos Isak. 


Well i'm a wild child

Vilken fin helg jag haft, jag fick gå på bal i fredags, födelsedagskalas på lördagen, bott hos pojkvännen, jobbat på motormässan och haft det himla bra. Men var lagom trött efter helgen, så att både jag och Isak var ledig igår gjorde mycket.

Men nu är det igång igen med jobben, dessutom har päronen lämnat Sverige så nu har jag en lillasyster, fyra hundar och ett hus att ta hand om en vecka. Heja heja! 


Bal på slottet


Out of control

Har jobbat och slitigt hela helgen, och ingen lugn stund denna vecka heller. Jobbar varenda dag måndag till söndag, hur jag nu ska orka det. Dessutom ska vi klämma in en bal på fredag, lite pojkvänstid, vänner och ridning. Ingen risk att man blir uttråkad iallafall. 

Nu ska jag ta en välbehövd dusch och ladda upp för första jobbdagen idag som är på Ångsta skola!

Sliten



You did your best

Vilka fantastiska 10 dagar vi haft, med bästa människorna!!! Så himla underbart. Och även skönt att komma hem till verkligheten. Kom hem igårkväll, fick ledigt idag vilket jag och min bebe firade med en myskväll och Mysdag hos mig. Jag har världens finaste och bästa pojkvän! 




All of me loves all of you


<3


Love this place

Det blev ytterligare en myskväll på terassen. Fattar inte varför jag bor i Sverige när jag mår så fruktansvärt bra i värmen. Idag har vi både hängt på stranden och vid poolen. Ikväll blir det lite partaj!




Mår man lite bra nu eller?




Semester!!!

Efter sju timmars bilresa, några timmar på Arlanda och ytterligare fyra timmars flyg har vi anlänt till vackra Alicante! Underbart att vara här igen och älskar vår lägenhet. Vi har ätit god middag, varit ute i solen och spenderat massor med timmar på terassen ikväll. Imorgon ska jag äntligen få sola och bada, livet!!!


Idag är jag gladare än gladast

Dagarna bara springer iväg, har jobbat varje dag nu förutom söndag. I lördags firade vi Filip vilket var sjukt kul, tror klockan var fyra när jag och Isak traskade hem. Och nu har vi minsann packat väskorna, för ikväll bilar vi ner till Arlanda och imornbitti är vi i Alicante!!!!!


The big uneasy

Mysdag/kväll med Alexandra, lite sova, Harry potter, middag och annat gotta. Mannen slutade så sent som tio så jag skjutsade lillasyster till stan och hämtade han i samma veva. Vi åt halloumimackor, min limepaj och såg hundraåringen. 

Det ledde till att vi somnade ganska sent vilket ledde till att vi var så trötta imorse att det varken blev frukost eller något annat, fick bara slänga på oss kläderna och åka för jag jobbar ju som idag jag.


RSS 2.0