baktanten

Ibland får jag något ryck och ska baka, när jag var liten var det kladdkakor och bärpajer, men numera tycker jag det är roligt att exprimentera lite och prova på lite mer avancerade saker. Igår bakade jag en kola & daimpaj som jag hittade på "Lindas bakskola". Jag tog med den till Isak sedan och bjöd hans föräldrar på. Den blev så poppis att den tog slut till och med.
 

ett hårsvall

här var det nyfärgat i en lite mörkare jämnare ton och det kändes så himla fräsht. nu är halva mitt hår super solblekt och andra halvan en tråkig utväxt-färg. varför kan man inte ha en färg som ser likadan året ut? på sommaren är jag så vithårig så det ser knasigt ut och på vintern blir det mörkt och tråkigt. 

i'm to excited

 
 
<3
 

piña colada

Kul att under tiden jag jobbade igår hände något med  mitt öga så det svällde upp till storleken av en golfboll ungefär och det gjorde så ont så att ta en kniv och skära ut det själv kändes som ett alternativ.. Direkt när jag slutade åkte jag och Isak på akuten, och det visade sig att jag fått en reva rakt över hornhinnan. Hur nu det gått till.. Åkte hem med antibiotika-droppar och redan idag har svullnaden gått ner till ett normal size öga igen.
 
Sitter själv hemma hos Isak nu då han började 8 imorse och jag inte börjar förrän kl 13. Men det var en välbehövlig sovmorgon inför en lång kväll. Just nu sitter jag bara och längtar härifrån, till sol och bad, goda drinkar, blekt hår och bruna magar. Men om ca 5 månader (skjut mig) är vi i värmen igen. Känns som att jag måste åka någonstans innan det om jag inte ska bli galen.
 
 

i thought i lost you

 
Måndagar. Så långt från helg som det går. Alltid extra trött. Jobb. 

2015


Gott nytt år


RSS 2.0