Farväl min älskade bästa vän i hela världen


Tack för 14 fina år med en massa bus och dumheter. Kommer sakna dig tills jag dör ❤️

Fina Norrland


Vårforum



Min lillgris ❤️


Skinblings


oh little sister

Igår fyllde min knäppa roliga bästa lilla syster 15 år. (sjukt!) På dessa bilder var hon nyblivna 13 och nästan ett huvud kortare än mig, nu är vi snart same size. Säger som alla gamlingar alltid säger, åren bara flyger iväg.
 

Farväl min vän


Efter 22 år säger vi nu adjö till kära Tegefjäll. Men i september börjar vi på ny kula uppe i björnen istället, och kanske jag på heltid. 

Måste bara säga - vilken jävla lördag jag hade!! En av de bättre kvällarna någonsin. 

Mannen i mitt liv


Min nya älskling


Lyckliga gatan

Igårkväll/natt fick jag mig en glad överraskning. Jag och Irma hade gått och lagt oss och somnat, men jag vaknar till av ljud. Det "smäller till" i fönstret flera gånger, till slut känner jag mig tvungen att gå och kolla vad det är som låter och när jag kikar ut genom fönster står ingen mindre än världens bästa Pontus utanför i kostym i spöregnet!!!! ❤️


Happy birthday bestie


mina hjärtan


Godmorgon från ett regnigt Åre


Jag är nästan glad att det är dåligt väder, då behöver jag inte vara ledsen för att jag inte kan lämna lägenheten. Varför blir jag alltid sjuk? 

Vänner är bra att ha

Har haft ett par jäkla roliga dagar och kvällar med två av mina bästa vänner, Irma och Fredrik. Så roliga att jag nu ligger hemma i Tegefjäll med feber och en kropp full av blåmärken. 


Starstrucked haha


Äntligen - Åre!!


RSS 2.0