What you feel in your heart, i feel in mine


Samlar vuxenpoäng ofta numera då jag både bakar och lagar middagar var och varannan dag. Fantastiska keylime pajer blev dagens projekt, riktigt gott! Nu ska jag sova och ladda för ännu en jobbdag. Såååå vuxen är jag.

Im Busy doing nothing at all

Lördagen jobbade jag sedan gick jag och Isak på stan, lagade god middag och myste i solen tills han började jobba. Då blev det ännu mer mys i solen med brudarna hos Elin. 

Idag provade vi hoppa med gubbarna och det var såååå kul!! Dom var super duktiga för att aldrig ha provat tidigare. Nu dricker jag te med Alex, sedan börjar ännu en jobbvecka.. 


A man whitout honour

Hela veckan har varit fin med sol och vårväder. Onsdagskvällen spenderades hos Isak med härliga människor och vin, rolig kväll. Ännu mer roligt då jag var ledig på torsdagen, inte Isak dock, men jag och Adam hade hand om mina vovvisar, käkade pizza och var med Alex. 

På kvällen åkte jag och hjärtat till mig, gjorde supergoda egna hamburgare och kollade på lost. Denna dag skulle vara 13 timmars jobb, men 10-13 fick jag "ledigt" och hann med lite sol och mys med gubben. Så jag är nöjd ändå, nu kan jag gott sitta här till åtta ikväll..


Från oss alla till er alla


17 april


Titta vilken fin tårta jag och Elin gjorde till andra Elin(!!!!) hehe.. God var den också! Sitter på jobbet nu och väntar på att tiden ska gå, sen åker jag till Åre med min bebbe och firar påsk!

15 april

Lång jobbdag, började 7.30 slutade 8.30, dumma studenter som skiter i att komma va haha! Nåja jag klagar inte, åkte hem och bakade minibärpajer som den hemmafru man är, nu ligger jag och väntar på att mannen ska komma också då.


Do you think about me now and Then?

Efter dagens ridtur med Elin var både ryttare och hästar dyngsura av regn och svett, sånt som händer. Räknar med en härlig träningsverk imorgon, något att se framimot va!


In the morning watch a new day rise

Glada tjejer som åker till Spanien om 3 veckor!!!

Lång men väldigt bra helg. Fredagen med Jullis med mera. Lördag jobb, vårshow, god middag och lite vinande med Elin Johanna och Ida, krogen och slutligen hem till mannen. Söndag världens mys-bakis-dag med natchos, bra lite konstig film (secret life of Walter Mitty), god middag och supermycket gos. 

Kom hem för ett tag sedan och är så jäkla trött, kommer säkerligen somna innan tio ikväll. Och imorn är jag ledig!!


My feet wont touch the ground


Less på att vara sjuk jämt. Vad gör jag för fel? En helkväll med bästa Pontus igår var ju dock bra botemedel, och en Isak som kom och sov hos lilla mig trots att jag hostattackerat honom under natten. Men vi blir ju ändå alltid sjuk samtidigt.. (RÄTTNING: jag blir sjuk då han är sjuk, han lyckas alltid klara sig när jag är sjuk...) 

Nu är jag ensam igen och uttråkad men kan inte göra något ens, bajs.

Photoshoot

Super kul men väldigt jobbigt, tror vi höll på i tio timmar med olika sminkningar bilder osv. Så nu kanske vi får se lite bilder på mig framöver för ett märke hihi. Sedan på kvällen blev det utgång! 


Tour eiffel

Denna dagen bestod av den obligatoriska turen till Eiffeltornet! Sedan har vi strosat på, shoppat lite på les halles och bara myst. Ikväll var vi alla ute och åt god mat och mådde gott!

Nu måste vi lägga oss för imorgon är det photoshoot och jag vill dö haha, godnatt!


Notre dame


Send me away with the words of a lovesong


Nu har vi lagt oss i vårat rum för att sova. Efter en lång resdag har allt lugnat sig, Anna mötte upp oss vid tunnelbanan, vi handlade lite middag och gick hem till lägenheten. Sen har vi bara druckit vin, pratat och mått gott.

Kul att få träffa storebror Felix ett par dagar också! Imorgon blir det lite sightseeing då Sara inte vart här förr, så vi får väl se vad för sevärdheter vi klarar av imorgon. BÄSTA AV ALLT, det är hur varmt som helst här, klockan är halv tolv men jag lovar att man kan gå ut i linne i princip, helt underbart.

Nu är vi framme i kära paris!


Soon to be gone

Dagarna springer iväg, i lördags var jag på musikdirekt, hemma hos Elin och Tobbe, på Oscars och slutligen hos Isak. Söndagen blev det bara slappande alltså, vi var sådär väldigt jätte trötta. Efter middagen åkte jag till Alex och hängde där resten av kvällen. 

Igår var jag med Isak hos mig, vi lagade sockerfria peanut butter cups som faktiskt var fantastisk goda, till och med han (som undrar vad fan som flugit i mig) tyckte om dem.  Och nu jobbar vi, sen måste jag spendera kvällen packandes för imorgon åker jag för fan till Paris!!!!!! 


RSS 2.0