Welcome to paradise


Livin la vida loca

Dagarna är så himla långa men ändå har vi varit här i sex dagar, det känns sjukt. vi har fått lite Spanien-rytm iallafall, vi lunchar vid 4-5 och äter middag 10-11, och sedan går man ut och partar vid 2-3 haha. Lite annat än hemma må jag säga. 

Vi har iallafall åtta underbara dagar kvar här innan vi sätter foten hemma i Östersund iaf, så det känns bra! Igårnatt satt vi på stranden i flera timmar, spelade musik och drack Sangria, sedan ett nattbad i havet.


Dag 5




Dinner at frankies




Playa de san juan

Dagarna går långsamt vilket uppskattas enormt. Vi har det så underbart med sena middagar på terassen, nattdoppen, solen, allt! Vi hade en jävla kväll igår med, och ikväll satsar vi ännu högre! Vill aldrig hem.


Njuter

Njuter för fullt på världens bästa ställe med världens bästa människor, livet alltså! ❤️


Fin helg

Efter en fin helg packar vi om väskorna och imorgon bär det av till Spanien.


Up all night



I give My all to you

Vilken fantastisk fredag vi hade. Sov hos Amanda dagen innan, var påväg till stranden när hon erbjöd oss att låna deras cab. Ja vi kan ju ta en liten runda tänkte vi. Slutade med att vi cruisade runt i hela Skåne tror jag ;-) 

Vi var även i Lomma på stranden och badade i havet, efter vi lämnat tillbaka bilen på kvällen åkte vi hem och chillade bara. Ikväll ska vi jobbaaaaa! 


3 juli

Lever loppan här hos världens bästa Julia. Det var sjukt när vi träffades, vi stod och tog i varann i typ 10 minuter innan vi förstod att det var verkligt, galet! Men är så lycklig nu, känns förjävligt att de bara är en vecka till..


Snart framme...

Blev lagom förvånad och ganska så jätteglad när jag stötte på några välbekanta pojkar på tågstationen imorse. Blev en trevlig resa hela vägen till Stockholm med kortspel och annat. Nu har jag sagt adjö till dom och sitter på nästa tåg vidare mot malmööööö!




RSS 2.0