This love

Myshelger är bäst!! Här är min lilla familj,  och min enorma blåbärhallonpaj hehe.


Vårat lilla hem

Det går inte att kommentera har jag fått höra, det kommer inte fram till mig. Vet inte om det är appen som buggar eller vad som är för fel. Men jag fick iaf önskemål av en kär vän att visa hur vi bor. Så det fick bli en bild på mitt och isaks rum, köket och vardagsrummet. 

(Det syns inte att Isak bor där ens haha)

Dreaming about the things we could be

Efter en hel lördags jobb rör vi oss mot personalfest, wohoo!


I Will call her


Återigen så händer det inte så jätte mycket här på veckorna. I onsdags jobbade vi övertid, från kl 6.00-20.30, det var hmm ganska jävla jobbigt. Men fina pengar. Hade verkligen behövt helg nu men istället jobbar vi även denna lördag 7-14.

Så denna fredag blir det att lägga sig tidigt också. Imorgonkväll är det "personalfest", det ska bli kul att se vad som erbjuds! Heja heja.

Frozen


En bild från min och Isaks morgonpromenad idag. Det var kul igår, vi hamnade på någon hemmafest med de andra säsongsarbetarna. Dock var jag och grabbarna rätt trötta så vi gick hem i ganska lagom tid och sov!

Imorgon börjar en ny vecka, nya tag!

Älskade helg


Efter en veckas slit på jobbet känns det helt jävla fantastiskt med helg! Det firar vi med att inviga Norges uteliv, heja heja!

Greetings from norway


På vardagarna hinner vi inte med mycket mer än att jobba och laga mat typ haha. Men jäklar vad duktiga vi är som har matlådor med oss varje dag och sparar in massor av pengar på våra fina storkok!

ÄNTLIGEN HELG! Varenda liten muskel i kroppen värker, jag och Isak hade massagesession och jag ömmar överallt. Sedan hade vi tacofredag med två av våra grannar utomhus i den underbara solen. Nu kikar vi film och lär snart gå och lägga oss hehe.

Ibland är ju allt bara för bra

Alla jobbdagar ser ut ungefär detsamma. Killarna fick jobba övertid idag så dom har inte ens dykt upp ännu.  
Något annat kul då... Jag har haft körkort i över 2 år, alltså ingen mer prövotid. Jag och min bästa vän/kärlek har varit tillsammans i över 1 år.
 

Life after Death

Försökte mig på att "bestiga" ett litet berg här i førde, det gick ju sådär haha. Trodde lite för mycket om mig själv så jag försökte mig på att springa uppför, vilket istället resulterade i att jag tog ut mig helt och bara tog mig halvvägs upp!

Bättre lycka nästa gång!


Catch me if you can

Vart ska man börja? Efter 14 timmars bilresa (nej jag skojar inte) var vi framme i førde, där vi numera jobbar och bor. Vi bor i en mysig liten stuga, jobbar på slakteri (återigen, nej jag skojar inte). Jag väger, sätter etiketter, sorterar osv så det är inte så farligt. Men satan vilka tunga arbetsdagar man har.

Vi jobbar 6-14 varje dag, så man är ju typ däckad kl 21 på kvällarna haha. Nu har vi helg iallafall vilket var välbehövligt. Jag och Isak klev upp tidigt imorse ändå och var ute och promenerade i över två timmar. 

Så, nu har jag uppdaterat lite! Återkommer någon dag ;-)


Är numera bosatt i Norge!


RSS 2.0