Gotta love breakfast


Översvämning

Man har varit med om mycket, men detta har jag då inte varit med om tidigare.. Det börjar igårmorse då jag, Isak och Filip ska åka till jobbet kl halv sju. Alla vägar ut till "utgången" av campingen är översvämmade, vi provar ändå, bilen dör, Isak och Filip får klättra ut genom rutan för att knuffa bilen ca 50 meter för att komma ur vattnet. 

Kommer tillslut till jobbet med annan skjuts. Efter jobb får vi låna en bil och sticker ca 6 mil bort för att hämta våra vinterdäck. Det var bland det sjukaste jag sett, vägarna var halvt täckta med vatten, det sprutade verkligen ner från bergen, det var stora vattenfall överallt över vägarna. Vi visste inte ens om vi skulle ta oss hem igen. Filip ringer från campingen och berättar att nu står HELA campingen under vatten och man blir skjutsad med BÅT till stugorna. 

När vi kommer hem stöter vi på en bogserarkille med stor lastbil som dels skjutsar oss fram till stugorna men även lyfter ut båda våra bilar som låg rätt risigt till. Vi lyckas få igång min bil med lite hjälp, och får åka och lämna den i ett garage på torkning.

Nu har vi bestämt tid då vi ska bli hämtade med båten för att ta oss till jobbet haha. Vad fan är det som händer! 


Its friday


Sweet symphony


Igår höll vi på att bli överkörda av lastbil, dom är helt galna här borta. Förutom den lilla händelsen har det varit en lugn återhämtningshelg för oss alla. Det är ganska skönt, vi har lagat massa god mat, kollat på filmer, tränat lite osv. 

Imorgon börjar arbetsveckan igen, men nu går vi in på nästsista veckan, det känns ju helt galet!!!

Vackra höstmorgon

Fick en god nyhet våran sista dag med morgonpass, hela nästa vecka får vi jobba 8-16 istället för 12-20!!!! Det var en jäkla bra nyhet måste jag säga. 

Jag och Isak vaknade tidigt imorse, innan sju, så vi var ute och fick se vackra soluppgången! Idag ska vi på fotboll igen, för att se Ante, en kille från Kroatien som vi lärt känna på jobbet! 


Stop and stare

Helgen är över och det är även första arbetsdagen denna vecka. Allt har gått bra förutom att jag blev med i radio idag... Hatar sånt haha! Nu har vi precis ätit fiskpinnar till middag och ska kika på en film :-)


What a night

Rolig fredag!! Stor förfest hos en av grannarna med väldigt många som jobbar på slakteriet med oss, sedan var vi på träsket (fördes nattklubb) och det var riktigt kul. Avslutade med att gå och köpa pizza klockan 3 på natten, varför säljer inget ställe pizza på nätterna hemma?! Måste införas omedelbart!
 

Messy hair

 

RSS 2.0