27 februari


Fick sluta tidigt igår, hämtade upp mannen på hans jobb och åkte sedan hem till brulle. Lagade supergod middag innan vi åkte tillbaka till stan igen. Jag fyller år snart vilket varit ångestgivande som fan, men nu börjar saker ordna upp sig så det blir nog bra.

Känns ju som inge roligt att fylla år längre nu när man börjar bli så "gammal".. Nåja, jag och diam chillar i elins soffa nu och väntar på att hon ska komma hem. 

All i need is you


Ytterligare en mysig ridtur, saknar Elin men klagar inte på att ha häst varje dag hihi. Imorgon ska jag äntligen träffa mitt hjärta och efter allt som händer så känns det himla bra. Först ska jag försöka få en god natts sömn så jag inte däckar på jobbet! Natti

If you know youre enemy, you know yourself

Söndagen började hos Isak, mellanlandade hos Ida och slutligen hem till Brunflo. En kvällstur på hästarna med lillasyster var ju ett bra avslut på helgen, för att inte glömma några timmars tedrickande och babbel med Pontus! 

Nu är det en ny vecka framför oss med inte alltför mycket jobb och om prick en vecka fyller jag år, wihoo!

Fina helg

Fick en ledig helg för ovanlighetens skull, jobbade till runt 18-19 på fredagen sedan hände jag hos Hellströms med alla grabbar och hade en jävla kväll. Men tröttheten tog till slut över så då traskade jag hem till min grabb som var ännu tröttare än jag.

Lördagen chillade vi bara, åkte hem till Brunflo, åt massa och sedan följde Isak med mig och red!!! Har ju som tjatat om det ett tag så nu var det dags, vi red svin långt och det var jätte mysigt i det fina vädret.

Sedan tillbaka till stan, lagade middag, kikade på film och hade en riktig hemmakväll! Superskönt!


händerna upp i luften

Godmorgon! Hade en myskväll hemma hos mig med Alexandra i tisdags, vi kikade på flera bra filmer och tog det lugnt bara. Igår åkte jag till Isak och spenderade kvällen med honom, sov dock förjävla dåligt inatt. Är inte ett dugg trött varken nu eller när vi klev upp men har vaknat tre hundra gånger tror jag och varit jättepigg.
 
När klockan ringde imorse flög jag upp direkt, det var värre med mannen min. Han är inte lika van att kliva upp den tiden, men får ju passa på att gratta honom till ett nytt jobb (och grattis till mig själv som inte längre behöver kliva upp själv jämt). Vi hann med en frukost tillsammans innan jag var tvungen att skynda mig till jobbet. Nu väntas tre långa jobbdagar innan jag får lite "helg".

i hope that you remember me

Jag spenderar nog en hel del tid på att tänka på det förflutna. Kanske är det för att jag anser att mycket har hänt i mitt liv och det liv jag lever nu är ett helt nytt liv. Men det är väl så, olika perioder som kommer och går och framförallt hur mycket man ändras som person. Saknar den tiden i mitt liv då jag bodde i Malmö, varje dag. Det var en lycklig tid i mitt liv, framförallt spännande. Jag är lycklig nu med, men är en helt annan människa.
 
Drar till med två gamla bilder, bara för att liksom. 
 
Augusti 2009
 
Mars 2010

i see fire

Välkomnar måndag efter en toppen helg. Vi hade jävulskt roligt i åre måste jag säga men det tar på krafternat, trots att vi bara var där en natt. Jag var nöjd över att komma hem till min man i lagom tid igår och bara slappa. Somnade tio minuter in på en film, så trött var jag.
 
Idag har vi bara myst innan jag lämnade honom på jobbet, hälsade på hos Alex och sedan åkte hem. Skönt att vara hemma lite också, inte alltför ofta jag är det liksom.
 
Kanske världens skönaste remix! Lyssna!

Födelsedagsfirande i Åre


Happy birthday


Idag fyller min fina storebror 27 år! Att denna bild är 4 år gammal bevisar att vi tar för lite kort tillsammans. Men han bor ju trots allt i Paris sen fem år tillbaka så det är ju inte alltför ofta vi träffas. Hoppas iallafall att han får en fin födelsedag i världens finaste stad. 

Luckiest girl on the planet

Denna vecka började med en jobbmåndag, alltid tufft efter helgen. Sedan spenderade jag kvällen och hela denna dag med mitt hjärta, som alltid väldigt välbehövligt. Har himla tur jag som hittat någon som alltid gör mig glad och som jag har så väldigt roligt med. Lycklig. 

Kom till Alex nu på kvällskvisten och fick hemmagjorda hamburgare och en myskväll framför tvn. Ledig imorgon också sen sätter det igång. Puss och kram. 


I can't handle it

Efter jobbet hängde jag med Elin, vi chillade, åt middag, hämtade upp Isak på hans jobb och åkte till Filip för lite förfest. Sedan drog vi alla vidare på Mattes och Maddes födelsedagsfest!

Det var en trevlig kväll men blev relativt tidig hemgång, vilket var skönt! Dock vaknade jag och Isak klockan åtta imorse av någon anledning så lite trött är man ju! Nu tar jag vara på denna söndag genom att slappa i allra högsta grad.


I'm not scared of love

I torsdags sov jag hos kusin Elin, det var mysigt. Vi åt god middag med Johanna och Matilda och slappade. Igår jobbade jag dubbelpass, hämtade upp Isak efter jobbet sen hängde vi hos Filip hela kvällen och såg film.

Har sovit så sjukt bra inatt förutom att Isak dängde bak huvudet rakt på min näsa för att han "drömde att det satt en fluga i nacken" haha. Men jag är rätt van, han är lite för stor eller jag för liten så det blir lite skador ibland haha. Nu är jag på jobbet iallafall och drygar ut tiden, till 14 sitter jag idag. Sen blir de födelsedagskalas ikväll! Tjiho!

Say something

Satt och kollade igenom min facebook lite och stötte på denna filmen. Jag dör varje gång jag ser den haha. Det kan vara den fulaste filmen som gjort men också roligaste. Det är nog ett av mina finaste minnen faktiskt. Jag hade varit i malmö med familjen, satt på tåget påväg hem lite halvless och när vi ska byta tåg i stockholm bestämmer jag mig för att stanna där med Marcus & Blom.
 
Ett av mina bästa beslut, vi hade en så sjukt rolig vecka tillsammans. Vi gjorde baywatch filmer, var ute och tränade varje morgon, höll på med en massa konstiga hyss, jag fick en spricka i knät efter en longboard olycka men framförallt hade vi så jävla roligt och jag mådde så bra. 
  

That is not the way we do things

 
Har haft en toppenhelg. Jobbat, umgåtts med fina vänner, hunnit pussa på Spirall osv. Lördagen var superkul med Jullan och co. Igår sov jag även hos Irma som fyller hela 20 år idag. Trött på att skriva känner jag, är sjukt illamående hela tiden, störigt som fan. Heddo!

Detta är jag, varje dag...


RSS 2.0