I wont do this again

 
 

I'm too lost in you

 
 



Can't get enough of this




Walking fast, faces pass and i'm homebound


Sista dagen här, det känns förjävligt. Har vart en bra sista dag iallafall med både strand och poolhäng, shopping och tapas till middag. Imorgon bär det av till ett kyligt Sverige vilket jag inte längtar till, däremot längtar jag till min man och mina fina vänner! 

Kommer direkt hem till jobb också, vilket är både och! Men torsdag med treorna på skolan och sedan fredag/lördag tenta, helt okej ändå. Tänkte försöka sova nu, nattinatt!

I miss you My love




Let us shine for what it's Worth


This is me

Okej nu är jag super personlig, vilket jag alltid undviker att vara men ibland så.. Jag har alltid haft problem med vikten, eller problem är väl fel ord men det har suttit i mitt huvud sedan jag gick i åttan-nian då folk alltid skulle påpeka att man var benig osv. Senaste åren har jag gått upp och ner väldigt mycket men aldrig känt mig nöjd, jag har varit "normal" jag har varit pinnsmal osv men aldrig känt att nu är det bra.

Sedan april/maj detta året har jag gått upp 8kg, alltså väger jag 8kg mer än min normala vikt (var inte pinnsmal då) och vissa dagar har jag sån ångest så jag vill dö medans vissa dagar känner jag mig fin. Men något som jag faktiskt alltid känner nu är att jag mår förjävla bra trots mina extra kilon, har inte ont i magen lika ofta, har inte svimmat på månader, har världens matglädje (aldrig haft förut) osv. Så ibland kanske de inte är så fel att ha lite extra hull. Nu tänker jag visserligen börja träna när jag kommit hem igen för något jag inte mår bra av är att bara sitta still. Och jag skulle behöva byta lite fett mot muskler, men överlag mår jag faktiskt bra! Så nu vet ni det!




There is something in the way you move


Har lite smått hemlängtan, saknar mina fina grabbar!

Don't you Ever say i just walked away




We're so happy, even when we're smiling out of fear


Satt vid en av strandrestaurangerna långt in på kvällen igår, det är varmt och skönt även på nätterna här. Sedan ligger det restauranger, barer och affärer precis överallt runt oss så man måste inte ta sig så långt för något alls egentligen. 

Idag har vi både hängt på beachen och vid poolen. Men helvete vad blek man är, känns inte som det blir någon färg denna vecka... 




Why i love you so much



Isla san juan

Älskar detta ställe redan, här kommer jag trivas. Internet funkar dessutom utmärkt så uppdatering blir det gott om! Några bilder från vår terass och utsikten över både hav och gårdens pool. Nu blir det beachen! 




Until i drop

 
 



Bring your love baby I could bring my shame

Har packat klart inför Spanien iallafall och nu är det inte länge kvar. Jobbar imorgon och sedan fär ma på onsdag. Kunde. Inte. Längta. Mer. 
 

My fyllde 18, äntligen..






i love you, always

Fick reda på idag att min fina Voodoo inte längre finns. Det kändes som ett slag i magen. Jag har bara grinat och grinat och inte förstått att det är sant. Han fyllde 14 i somras, hur är det möjligt att han kan vara borta? Ingen anledning är tillräcklig och jag är så grymt besviken över att inte ha fått förfrågan om att köpa tillbaka honom då jag hade gjort det utan att blinka ens. 
 
Världens finaste ponny som lärt mig allt jag kan, som jag har ramlat av miljontalsgånger, som jag har skumpat runt på utan varken sadel eller träns, som litat på mig till 100 % och jag likaså när vi hoppat över stenmurar och stockar vi funnit i skogen, galopperat i meters djupsnö eller på ängar där gräset nått lika högt som vi. Vet inte ens vart jag ska börja och kan aldrig skriva tillräckligt för att visa hur mycket vi delat tillsammans och vilken stor del av mitt liv min vackra prins varit. Det gör så ont i mig att veta att han inte finns längre. 
 
Det fanns inte något ont i den hästen, bara en jävla massa vilja. Och så mycket som vi åstadkommit även om vi kanske mest flängde runt i skogarna så var det den bästa och lyckligaste tiden i mitt liv. Jag hoppas att himlen är full utav gröna ängar så du kan äta hur mycket du vill tjockis... Det var meningen att jag skulle köpa tillbaka dig när jag blivit "gammal" nog, tänkte alltid när jag var liten att när jag var runt 25 och kanske ville ha barn själv då skulle jag köpa tillbaka dig och låta kidzen lära sig på min egna läromästare. Hade räknat ut att du bara skulle vara 19 år vilket inte är så mycket om hästen är frisk osv...
 
Nej orkar inte prata om detta mer, tårarna strömmar bara ner. Vila i frid busfrö! 
 

Let me live that fantasy

 
 



RSS 2.0