Party in the USA

Kul kväll igår med lite sällskapsspel, tequila, dans osv. En bra lördag. 
 

Prinsen


Idag var första gången på många år som jag red i ett ridhus, måste säga att det var förjävla roligt! Vilket träningspass vi körde!!! Och vi blev bara osams en kort stund då Kalle tyckte att vi jobbat lite väl mycket! 

With no questions asked




Which way the wind is blowing

Efter en rolig helg är det ganska skönt att det är söndag, även fast jag är ledig i veckan har söndag en särskild feeling över sig där det är okej att slappa och äta onyttigt. Jag har visserligen städat en massa, varit hos pållen, lagar middag osv osv. Nu inväntar jag bara Isak som jobbar till tio buhu. Sen är min söndag fullbordad! 


Whats up, whats up

Jättekul kväll igår, Linus födelsedagsfest, träffa massa roliga människor, Isak & co spelade. 


Prins Karl


Med de rosa fötterna hihi. Ett väldigt givande pass idag för oss båda efter två riktiga Lekdagar med en massa spring bara. Det var extremt kul att få jobba lite, jag har redan ont i varenda muskel och i rumpan av att sitta ner i traven haha...

Imorgon jobbar jag hela dagen sedan kalas! Veckan har trots allt gått fort, det trodde jag inte den skulle göra.

My life be like

Sedan jag kom hem från Norge har det varit lite mindre jobb än vanligt, vilket i sin tur gjort att jag blivit galen typ för jag haft för mycket dötid.

Så jag tog tag i det som jag tänkt såå länge, börja rida fina Kalle igen. Så nu har jag spenderat två dagar hos honom, pysslat och fixat och ridigt långa ritter i skogen. Så underbart! Har saknat honom extremt mycket! 


We are the Champions

 

det är bara lördag en gång i veckan


Denna vecka har sprungit iväg. Alltså verkligen. Trots att jag jobbat ganska lite. Men har hunnit med mycket häng med kompisar så det är ju nice. Fick även en trevlig tacofredag med Elin och Johanna!! 

Ny vecka!

Har haft en finfin helg innehållandes allt möjligt skoj. Har bland annat sett Interstellar på bio, en riktig upplevelse!!


Now i'm ready

Igår var det en lite roligare dag på jobbet då Isak jobbade också, så jag fick sällskap varannan halvtimme. Sedan åkte vi hem till mig, åt god middag, bakade supergoda kola/daim-kakor och kollade på batman.

Nu är det äntligen fredag och min sjukdom har tonat ner litegrann. Vilket är skönt för idag jobbar jag till 7 ikväll..


Mamsen


Första dagen tillbaka på jobbet, det kändes helt okej, kul att jobba med mamma igen hehe. Mindre kul att jag är sjuk. Sedan klockan tre idag har jag inte förflyttat mig ur soffan en enda gång. Jag är bara trött och snorig hela tiden.

Nu ska jag sova, för imorgon jobbar jag igen! 

RSS 2.0