Intouchables


Efter jobbet igår hämtade Isak mig sedan åkte vi hem till mig och fick en efterlängtad helkväll tillsammans. Imorse fick vi även ett par timmar tillsammans innan han skulle på jobb, det tog vi vara på med räkmackor till frukost och mys.

Sen fick jag säga hejdå till mitt hjärta för 10 dagar då jag åker till Malmö tidigt imornbitti. Men jag ska inte klaga, får äntligen återförenas med världens bästa Julia och ha en härlig "semester"!

Youre My high when i'm feeling low


Jättekul igår, superbra spelning, bra sällskap osv. Efter allt satt vi kvar oxh drack ett tag sedan åkte vi alla till Adam för lite "efterfest". Jag och Isak sov där vilket gjorde att jag hade nära till jobbet imorse.

Lång och riktgt tung dag var det, när vi äntligen var klara och städat åkte jag hem till Elin och nu har vi laddat upp med massor av gotta!!! Imorn är sista jobbdagen, äntligen!

Million dollar baby


Efter två långa jobbdagar på expo har jag nu bara två kvar. Igår blev det myskväll med mannen iallafall vilket gav lite extra energi. Nu håller jag och Elin på lagar gooooomiddag, sedan kommer Elin 2 och Tobbe. Ikväll ska vi på pause och kolla på grabbarna när dom spelar :-)

Puss och kram

Godnatt


En fantastisk kvällstur blev det med Elin. Nu laddar jag om alla batterier för fyra dagars jobb på exponorr, känns ju sådär haha. Godnatt!

Whoever they are


En rolig tisdagskväll eller natt kanske man skulle säga med Isak Adam och Elin. Tiden sprang iväg så vi var inte i säng förrän klockan 6 imorse. Isak skjutsade mig till Elin när han skulle på jobbet och nu har vi ätit mer än någon normal människa gör på en hel vecka hehe.

Glad midsommar


When they come for you


Party all night long

Vilken lördag det blev, riktig hemmafest med allt möjligt roligt. Så roligt att min telefon gick sönder till och med. Jag och Isak var inte hemma förrän halv 6 på morgonen. Lagom trötta hela söndagen. Vi åkte hem till brulle och tog en lugn myskväll.

Avverkat min sista dag på universitetet idag, nu väntar två heldagar på böle och sedan lite ledigt!


Birthday boy


Rolig kväll igår, jag Adam och Isak var hemma hos mig och drack lite, sjöng och babblade till 4 inatt... Idag fyllde gubben min år, så har varit på en mysig födelsedagslunch. Nu är jag hos Julia och vi ska väl försöka oss på något kul ikväll haha.

Gullisar


Just do it again


Det känns som att det går bra nu, jobbar till 16 juni sedan är jag ledig 10 dagar innan jag jobbar igen, 1 juli åker jag till Malmö och min bästa finaste Julia för att vara med henne och jobba på obestämd tid. Ytterligare en utlandsresa finns på kartan och sedan kanske ett "spännande" jobb i höst! Glad tjej!

Igår var vi på bio och såg bad neighbors, helt ok men ingen favorit.  Efter filmen följde Isak med hem till mig och vi sov såååå gott och ändå så jäkla trötta imorse när det var uppstigning.

I surr would have liked that


Mina två favoritkillar i världen, storebror och Isak. Hade superkul i torsdags, jobbade hela dagen igår, rolig kväll hos Elin med bruttorna, jobb idag igen och nu ska jag rida. Hejhejjj!

Heldag med simpa


RSS 2.0